01 dec, 20

Tisztelt MVSz Tagszervezetek,
A november elején közzé tett pályázati felhívásnak megfelelően november 30-ig három érvényes pályázat érkezett a 66. Nemzeti Bajnokság megrendezésére. A pályázatok megtekinthetőek a Szövetség honlapján:


Dunaferr Repülőklub pályázata a 66. NB megrendezésére LHDV repülőtéren FAI Klub, 18m és Open katagóriákban 2021. július 02-10. között:

A Délvidéki Aero Club pályázata a 66. NB megrendezésére LHUD repülőtéren FAI Klub, 18m és Open katagóriákban 2021. július 02-10. között:

Az Alföldi Repülőklub pályázata a 66. NB megrendezésére LHST repülőtéren Standard, 15m és 20m katagóriákban 2021. május 21-29. között:

Ez a felhívás egyben meghívó az MVSz 2020. évi őszi Küldött Közgyűlésére az alábbi napirendi pontokkal:

  1. 2021. évi NB Pályázatok elbírálása
  2. Alapszabály módosítás (Aeroclub Esztergom javaslata alapján http://soaringhungary.hu/e107_files/downloads/MVSz_Alapszab_mod_jav.pdf
  3. 2021. évi Költségvetési terv elfogadása
  4. MVK módosító javaslat (MVSz Elnökség javaslata
     

A napirendi pontokra kiegészítés tehető emailen 2020. december 04. éjfélig. Az esetlegesen kiegészített napirendet december 05-én véglegesítjük. A NB pályázatokkal és az egyéb napirendi pontokkal kapcsolatos hozzászólások, módosító, kiegészítő javaslatok írásban tehetőek az alábbiak szerint.
Az október 03-i Küldött Közgyűlés határozatával, valamint az időközben megjelent, 502/2020. (XI. 16.) Korm. Rendeletnek megfelelően a döntések december 16-ig a tag egyesület vezetője által a Szövetség hivatalos email címére (elnok@soaringhungary.hu) megküldött levél szavazással lehetséges. A szavazáskor minden egyesület a mandátumszáma szerinti szavazattal szólhat bele a döntésbe.

Az elektronikus szavazás előtt minden Tagszervezet lehetőséget kap a véleménye megosztására az MVSz hivatalos levelező listáján oly módon, hogy hozzászólását levélben megküldi a Szövetség hivatalos email címére. Az adott napon beérkező hozzászólásokat egyszerre a következő nap reggelén titkos másolatban megküldjük a címlistára. A hozzászólások határideje december 10-e. Ezt követően csak levélszavazat adható. Egy egyesület szavazatának a december 16-ig leadott utolsó szavazata számít.

Lehetőség van a Repülő és Légisport Szövetség elektronikus Közgyűlés funkciójának alkalmazásával tanácskozást tartani. Ehhez az Egyesületi vezetőknek rendelkezniük kell regisztrációval az RLSz nyilvántartó rendszerében. Kérem ezért azokat a klubvezetőket, Elnököket, akik nem rendelkeznek ilyen azonosítóval, vegyék fel a kapcsolatot Hársfalvi Pállal, vagy írjanak emailt az MVSz Elnökségének.

Köszönjük szépen az együttműködést a Szövetség törvényes és demokratikus működésében.
Budapest, 2020. december 1.
Az MVSz Elnöksége nevében,

Gyöngyösi András Zénó