13 okt, 20

A mandátumok 94 %-a jelenlétével megtartotta Küldött Közgyűlését az MVSz. Az ügyrendi kérdések, a 2019-es mérleg és a beszámolók elfogadását követően módosította az Alapszabályt a következőképpen: az Elnökség létszáma 5 főre változott, a Sportbírói Testület kikerült az Állandó Bizottságok közül, melyek Vezetőit az Elnökség bízza meg, Tagjait az egyes Bizottságok Vezetői javaslatára az Elnökség hagyja jóvá, létrejött a Légiüzemeltetésért felelős, valamint egy Pénzügyi, gazdasági és adminisztratív munkacsoport, utóbbi munkájának irányítására Elnökség Titkárt bízhat meg, a jövőben lehetőség lesz Közgyűlés és Elnökségi Értekezlet tartására is elektronikus úton.

A Közgyűlés az SzMSz módosítását nem kívánta tárgyalni, és újabb 2 évre megválasztotta a Szövetség elnökének Gyöngyösi András Zénót, alelnököknek pedig Szabó Pétert, Hársfalvi Pétert, Vámosi Miklóst és Taglieber Miklóst.

A Felügyelő Bizottság tagjai Turi Gábor, Fényi István és Szőke Tibor lettek. A Sportbírói Testület vezetője Surányi Zoltán. A Küldöttek jóváhagyták a gazdálkodási tervet, és felhatalmazták az Elnökséget arra, hogy a 2021-es Nemzeti Bajnokságokra a szokásos kategória bontásban pályázatot írjon ki október végéig november 30-i benyújtási határidővel, mely pályázatokról a tag egyesületek december 15-ig levélszavazással dönthetnek majd.

A részletes jegyzőkönyv a beszámolókkal és a határozatok pontos szövegével, valamint a fontosabb hozzászólásokkal, hitelesítést követően, hamarosan elérhető lesz a Szövetség honlapjának Dokumentumtárában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This field is required.

This field is required.