09 dec, 20

Tisztelt Egyesületi Vezetők, Elnök Hölgyek és Urak,

A Nemzeti Bajnokság pályázatokkal együtt december elején közzétett Meghívóban közölt Napirendre érkezett visszajelzések alapján az Elnökség véglegesítette az MVSz 2020. őszi rendes Küldött Közgyűlése Napirendjét. A beérkezett javaslatok, az elnökségi hozzászólások és a határozatok megtekinthetőek az Elnökségi Ülésről szóló Jegyzőkönyvben és azok mellékleteiben, mely online elérhető a Szövetség Dokumentumtárában vagy innen.

Ezzel kezdetét vette a Szövetség első online Küldött Közgyűlése.
A tervekkel ellentétben a Közgyűlés nem levelezéssel, hanem a Repülő és Légisport Szövetség (RLSz) Tagnyilvántartó rendszerének online Közgyűlés funkciót biztosító felületén kerül megrendezésre, mely sokkal több teret és interaktívabb, rugalmasabb lehetőségeket biztosít a határozatok előkészítésére, a hozzászólások tételére és reagálására, majd egyszerűbben kezelhető és nyomon követhető a szavazás, lehetőség van igény szerint titkos szavazásra is.

A Közgyűlés nyilvános, abba bárki betekinthet, aki az RLSz Tagnyilvántartó felületen már élesítette regisztrációját. Az MVSz tag egyesületek Vezetői (vagy ha a vezető a nyilvántartó rendszerben megadta, a Küldöttek) meghívót kaptak az online Közgyűlésre. Ha valamely Klub nem kapott meghívót, az kérjük, hogy 2020. december 10-én éjfélig jelezze, hogy a technikai hibákat elháríthassuk. Lehetőség van tanácskozási joggal részt venni bármely tag egyesület tagjának is a gyűlésen. Az erre vonatkozó igényt a Szövetség email címén kellene jelezni, hogy tudjunk meghívót küldeni.

Köszönjük szépen minden egyesület Vezetőjének, Elnökének, hogy együttműködésével hozzájárul a Szövetség törvényes és demokratikus működésének érdekében tett fáradozásainkhoz.

2020. december 09.

Az MVSz Elnöksége nevében,
Gyöngyösi András Zénó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

This field is required.

This field is required.